چه مدت طول می کشد تا یک مخزن ذخیره اسمز معکوس پر شود؟

چه مدت طول می کشد تا یک مخزن ذخیره اسمز معکوس پر شود؟
چه مدت طول می کشد تا یک مخزن ذخیره اسمز معکوس پر شود؟ 

پاسخ کوتاه این است که به طور معمول زمان لازم برای پر شدن مخزن ذخیره اسمز معکوس دستگاه تصفیه آب خانگی در زمانی که کاملا خالی است، در حالت بهینه باید کمتر از 40 دقیقه باشد. اگر این زمان بیشتر است باید این مشکل عیب یابی و برطرف شود.

از آنجا که روند فیلتر اسمز معکوس به زمان نیاز دارد، مخازن ذخیره سازی یک جزء ضروری برای هر سیستم RO است. بدون مخزن ذخیره سازی، احتمالاً باید 1 دقیقه صبر کنید تا یک لیوان آب پر شود. با استفاده از مخزن ذخیره سازی، می توانید به سرعت لیوان،پارچ یا بطری آب خود را پر کنید.

آیا بعد از پر کردن یک لیوان آب هنوز صداهایی می شنوید؟ آبی که از غشای اسمز معکوس عبور می کند، یکبار فیلتر شده از مخزن ذخیره به شیر آب منتقل می شود و به محض این اتفاق سیستم شروع به تولید آب بیشتری برای پر کردن مخزن می کند. این صداهای کم نشان می دهد که سیستم اسمز معکوس شما در حال کار برای جایگزینی آب مورد استفاده شماست.

میزان پر شدن مخزن نگهدارنده RO بسته به عوامل زیر متفاوت خواهد بود:

 فشار ایجاد شده توسط پمپ دستگاه تصفیه آب:

هر چه پمپ سیستم تصفیه آب قویتر باشد و فشار بیشتری ایجاد کند شما می توانید به سرعت آب مخزن خود را پر کنید. به عنوان مثال، سیستم 100 GPD مخزن ذخیره آب را دو برابر سریعتر از یک سیستم 50 GPD پر می کند.پمپ تصفیه آب باید بتواند  فشار ۸۰ تا ۱۲۵ PSI را برای فیلتر ممبران فراهم کند.

فشار آب ورودی به دستگاه:

فشار آب ایده آل برای اکثر سیستم RO برای کارآمد 60 PSI است، اما باید به درستی بین 40 تا 80 psi کار کند. هنگامی که فشار آب خانگی شما پایین است (نزدیک یا زیر psi 40)، نمی توان آب را از طریق غشاهای RO تحت فشار قرار داد تا آب تصفیه شده تولید شود. اگر میزان فشار کمتر از 40 psi بود، بنابراین دستگاه فشار لازم را تامین نمی کند و باید این مشکل عیب یابی و برطرف شود.

سن فیلترهای شما:

فیلترهای مسدود شده باعث می شوند مخزن RO شما به آرامی پر شود. بسته به فیلتر، فیلترها باید هر 6-36 ماه تعویض شوند. هنگامی که فیلترها دچار گرفتگی می شوند، سرعت جریان کند می شود. بنابراین، ابتدا فیلترهای خود را بررسی کنید.

کیفیت فیلتر ممبران:

ممکن است فیلتر ممبران کیفیتش افت پیدا کرده باشد و ظرفیت تولید آن کم شده باشد. بنابراین میزان آب کمتری تولید میکند و مخزن دیرتر پر میشود.

فیلتر های ممبران موجود در دستگاههای تصفیه آب عرضه شده در بازار متفاوت میباشند وبرای شناسای نوع بهتر آن باید نکات زیر را مورد توجه قرار داد :

در برخی موارد عنوان میشود که دستگاه تصفیه آب قادر به تولید حجم بیشتری از آب تصفیه شده است این مسئله در بیشتر اوقات نشان بر خوب بودن دستگاه نسیت، ممبران موجود در این دستگاهها دارای دقت پایین تر میباشد به عبارت دیگر  قطر منافذ بزرگتری دارند و آب تولیدی آنها از نظر مقدار آبدهی بیشتر بوده ولی دقت تصفیه پایینتری دارند، نوع دوم دستگاه ها، سیستم هایی هستند که به مقدار مطلوب و استاندارد آب تولید میکنند و در واقع دقت فیلتر ممبران انها بالا بوده و قطر منافذ فیلتر ممبران انها 0/0001  میکرون میباشد این ممبران ها که دارای چنین دقتی میباشند در مصارف خانگی در 3 ظرفیت 50 ، 75 و 100 گالن موجود بوده و به ترتیب تولید آب انها بر حسب لیتر برابر با 200 ، 300 و 400 لیتر در شبانه روز است که برای مصارف خانگی بیشتر از 200 لیتر در اکثر موارد لازم نبوده و توصیه نمیشود ، فیلتر های 300 و 400 لیتری برای مکانهای که تعداد نفرات بیشتر است مانند ادارات ، سازمانها و شرکتها توصیه میشود.

دمای آب ورودی:

محدوده دمای آب ورودی باید 5 تا 40 درجه سانتیگراد باشد. اگرچه عملکرد سیستم آب آشامیدنی اسمز معکوس تحت تأثیر تغییرات جزئی در دمای آب نیست، 24 درجه سانتی‌گراد حرارت ایده‌آل برای دستگاه RO می‌باشد. اگر درجه حرارت به 4 درجه برسد تولید RO به نصف خواهد رسید. حداکثر درجه حرارت 29 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. لازم به ذکر است که دستگاه های ارائه شده توسط این شرکت برای اطمینان و ایمینی بیشتر با توجه به درجه حرارت 40 درجه طراحی و ساخته شده است .

سختی آب ورودی:

سختی آب ورودی باید کمتر از 1000 ppm باشد تا پمپ بتواند فشار لازم برای فیلتر ممبران ایجاد کند. فشار لازم برای ممبران حداکثر ۱۲۵ Psi است که این فشار برای آب های با سختی زیر ۱۰۰۰ و هر سیستم RO که  ۵۰ تا 75 گالن آب در روز (معادل 220 تا 185 لیتر) تولید می کند، سازگار است. هرقدر میزان جامدات محلول افزایش یابد مقدار آب تولید شده توسط دستگاه کاهش می‌یابد TDS بالا می تواند توسط فشار مضاعف جبران شود.

در صورت هرگونه سوال و یا سفارش تلفنی می توانید از طریق شماره تلگرام تصفیه آب ۰۹۱۳۹۷۰۶۶۵۰  و یا ایمیل info@abgovara.com با کارشناسان تصفیه آب گوارا در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام

چگونه می توانم به شما کمک کنم؟😊

SocialSocial